Menü Kapat

2021 Erken Kayıt Fırsatı

Değerli velimiz,

Bu yılki 11. sınıf öğrencilerimiz pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz yılın ikinci dönemini sınav sorumluluğu olmadan uzaktan eğitim ile geçirdiler. Bu yıl da kısıtlı süre ile eğitime başladıktan sonra yeniden 3 aylık kapanmaya gidildi. Gelecek yıl ise lise müfredatının tamamından sorumlu olarak üniversite sınavına girecekler.

Mevcut sınav sisteminin birinci aşaması olan TYT’de; konu sayısının fazlalığı, sürenin az olması ve yeni nesil soruların uzun metinler içermesi öğrencileri zorlamaktadır. Bu nedenle mevcut 11. sınıf öğrencilerimize ücretsiz olarak 50 saatlik TYT kursu hazırladık. Öğrencilerimiz için önemli ve faydalı olduğunu düşündüğümüz bu kurs halen devam etmektedir.

Yahyakaptan Doğru Cevap olarak Kocaeli’de mentörlük sistemi uygulayan tek kursuz. Mentörlük sisteminde öğrenciler bireysel takip edilir ve bireysel hedefler verilir. Bu sistemin gereği olarak da öğrenci sayımızı sınırlıyoruz. Böylelikle daha fazla ilgi ve daha sıkı takip imkânı sağlıyoruz. Önümüzdeki yıl da başarılı olduğumuz mentörlük sistemine devam ederek öğrenci sayımızı az sayıda tutmaya kararlıyız.

Sınırlı sayıda kontenjan olacağından kayıt önceliğimiz mevcut kayıtlı 11. sınıf öğrencilerimizdir. Ayrıca erken kayıt yaptıran mevcut öğrencilerimiz için çeşitli fırsatlar da sunulacaktır.

+5 taksit imkanı ile sınırlı sayıdaki kontenjanımıza erken kayıtlarımız 20 Ocak Çarşamba günü başlayacaktır. Kayda gelmeden önce lütfen 0262 319 19 33 nolu telefondan randevu alınız.